ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΧΟΡΟY

LATIN


Με τον όρο «Χοροί Latin» αναφερόμαστε σε μια πλειάδα χορών της Λατινικής Αμερικής ή χορών που το στυλ τους μοιάζει με αυτό των χορών της Λατινικής Αμερικής. Οι Latin χοροί χορεύονται συνήθως σε ζευγάρια, είναι σε πιο γρήγορο ρυθμό από τους Ευρωπαϊκούς χορούς, είναι περισσότερο αισθησιακοί, δίνουν μεγαλύτερο βάρος στη σωστή ρυθμική έκφραση και τέλος συνδυάζουν ρυθμό, ελευθερία έκφρασης και πάθος. Τυπικοί χοροί λάτιν είναι οι Τσα τσα τσα, Ρούμπα, Σάμπα, Σάλσα, Μάμπο, Μερέγκε, Μπατσάτα, Κούμπια, Μπολερό

HIP HOP


Το Hip-Hop είναι ένας πολύ έντονος χορός που «χτίζει» όχι μόνο την ισορροπία, αλλά και τους μυς του σώματος, χαρίζοντάς μας ένα δυνατό γραμμωμένο σώμα.Κύριο χαρακτηριστικό του χορού αυτού είναι η εκτόνωση μέσω της δυναμικής μουσικής, αλλά και της δημιουργίας εικόνας με χορό, πόζες, φιγούρες, αστεία και στιλ. Αποτελείται από πολλούς συνδυασμούς αρκετά απαιτητικών κινήσεων και κάθε συνδυασμός διαιρείται σε χτύπους, καθένας από τους οποίους αντιστοιχεί σε μία κίνηση.

POLE DANCING


Το Pole dancing που σημαίνει χορός σε κάθετο στύλο συνδυάζει τον χορό και τις ακροβατικές ασκήσεις πάνω στον στύλο. Είναι ο απόλυτος συνδυασμός χορού και γυμναστικής καθώς  πραγματοποιείται με το ίδιο το βάρος του σώματος .Το pole dancing έχει την ιδιότητα να γυμνάζει όλο τον κορμό ( χέρια, πόδια, γλουτούς, πλάτη) αλλά και να χαρίζει γράμμωση στο σώμα. Τα οφέλη του έχουν διττό χαρακτήρα. Αφενός, δυναμώνει, τονώνει και βελτιώνει την εικόνα του σώματος αφετέρου, είναι η γυμναστική που μέσω ενός άκρως διασκεδαστικού τρόπου αυξάνει την αυτοπεποίθηση.