ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ   TRX


  Το TRX ( Total body Resistance Exercise) είναι πλέον ένας δημοφιλής τρόπος εκγύμνασης, ο οποίος υπόσχεται να αλλάξει το κορμί σας. Πρόκειται για έναν ιμάντα με λαβές, με τον οποίο ο καθένας μπορεί να γυμνάσει το σώμα του με μία άσκηση. Οι μεταβαλλόμενες ασκήσεις και οι εναλλαγές του βαθμού δυσκολίας ενισχύουν την ενδυνάμωση των μυικών ομάδων, αλλά και συμβάλουν στην απώλεια λίπους. Μοναδικό εργαλείο πέρα από τον ιμάντα είναι το ίδιο το σώμα.

CROSS TRAINING

    

Oμαδικό πρόγραμμα γυμναστικής που αποτελείται από ασκήσεις της άρσης βαρών, της ενόργανης γυμναστικής, της κωπηλατικής και του στίβου, οι οποίες εναλλάσσονται μεταξύ τους. Το cross training είναι  ένα πρόγραμμα γυμναστικής που βελτιώνει τους εξής τομείς: καρδιαγγειακή και αναπνευστική αντοχή, δύναμη - ισχύς, ευελιξία, ευκινησία, ισορροπία, συντονισμό αλλά και ακρίβεια των κινήσεών σου. Παράλληλα βοηθάει στην λειτουργία του μεταβολισμού και στην επίτευξη της καύσης υψηλών ποσοστών λίπους.Ιδανικό για όλους τους ασκούμενους. Διάρκεια προγράμματος 40 λεπτά.

 HIPS & ABS 


To  HIPS & ABS   είναι ένα δυναμικό πρόγραμμα γυμναστικής που εστιάζει ιδιαίτερα στην περιοχή των κοιλιακών και των ποδιών. Η εκτέλεση πολλών ασκήσεων και επαναλήψεων στις συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες, επιφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα όσον αφορά στην τόνωση και στον σχηματισμό τους. . Αναλυτικά επικεντρώνεται στους κοιλιακούς- ραχιαίους, σε ότι αφορά τα πάνω άκρα και στους γλουτούς, προσαγωγούς-απαγωγούς, τετρακέφαλους-δικέφαλους, μηριαίους για τα κάτω άκρα.  ΒΑΡΗ


Οι ειδικοί αναφέρουν πως η άσκηση με βάρη δεν είναι μόνο το χτίσιμο της μάζας των μυών. Τα οφέλη της περιλαμβάνουν βελτίωση της στάσης του σώματος, καλύτερο ύπνο, απόκτηση οστικής πυκνότητας, διατήρηση της απώλειας βάρους, ενίσχυση του μεταβολισμού, μείωση των φλεγμονών και την απομάκρυνση των χρόνιων παθήσεων. Οι ασκήσεις με τα βάρη συνολικά μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση του βάρους και στην αλλαγή της σύνθεσης του σώματος.