ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΥΕΞΙΑΣ

YOGA


Η Yoga είναι ένα είδος αναερόβιας άσκησης που στοχεύει όχι μόνο στην εκγύμναση του σώματος με ήπιας μορφής άσκηση, αλλά και στη βελτίωση της ψυχοσύνθεσής μας. Ακολουθούμε μία σειρά ασκήσεων ενώ καθόμαστε στο πάτωμα, προσέχουμε στο να κάνουμε σωστές αναπνοές και όλα αυτά υπό τη συνοδεία μίας πολύ χαλαρής μουσικής.Η yoga μας παρέχει οφέλη στο σώμα όπως: καλύτερες αντοχές, μεγαλύτερη ευλυγισία, ενδυνάμωση μυών, βελτίωση της στάσης του σώματος, καλύτερη ισορροπία και βελτίωση του αναπνευστικού συστήματος.

AERIAL YOGA


Στην aerial yoga καλείται κανείς να εκτελέσει τις κλασικές στάσεις της γιόγκα, χωρίς βέβαια να ξεχνάει και τις απαραίτητες αναπνοές, ενώ παράλληλα πραγματοποιεί ακροβατικές κινήσεις με τη βοήθεια μιας αιώρας. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ειδικό πανί, εξαιρετικά ανθεκτικό. Η εναέρια γιόγκα προσφέρει μυϊκή ενδυνάμωση, γυμνάζοντας   κυρίως   την κοιλιά    τους ώμους και τα χέρια   ενώ συμβάλλει στη σωστή    στάση του   σώματος μέσω   της βαρύτητας. Παράλληλα, πραγματοποιείται βαθιά διάταση των μυών και απελευθέρωσή τους.

PILATES


Το Pilates είναι μία μέθοδος εκγύμνασης που κρατά το σώμα σε άριστη φυσική κατάσταση, βασιζόμενη σε ένα σύστημα ασκήσεων διάτασης και ενδυνάμωσης. την οποία εμπνεύστηκε και σχεδίασε ο Ελληνογερμανικής καταγωγής Joseph Hubertus Pilates .Το Pilates δυναμώνει και τονώνει τους μυς, βελτιώνει τη στάση του σώματος και αυξάνει την ευλυγισία του, ενώ παράλληλα συντονίζει και ισορροπεί σώμα και μυαλό. Το Pilates είναι ταυτόχρονα και ένα φυσικό μέσο αποκατάστασης.