ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

           Τι είναι το GYMALL

Όταν μια ιδέα γεννιέται, η όλη διαδικασία να μετουσιωθεί σε πράξη είναι μια συνεχής μάχη με το χρόνο. Μια μάχη που στην περίπτωση την δική μας, την πραγμάτωση δηλαδή του πολυχώρου GYMALL απέκτησε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ενός επιτυχημένου πρότζεκτ χωρίς εκπτώσεις στην ολοκλήρωση της αρχικής ιδέας .

Για όλους εμάς η αρχική ιδέα ήταν να δημιουργήσουμε έναν πολυχώρο υγείας κι ομορφιάς όπου θα ηγεμονεύει η άσκηση, χωρίς όμως να βιώνεται ως τετριμμένη καθημερινότητα, αλλά ως το καταφύγιο ψυχαγωγίας κι εμπνευσμένης δημιουργικής ενασχόλησης με το σώμα μας και την ψυχή μας. Ένας χώρος όπου το μυαλό θα δραπετεύει από όλα τα προβλήματα που δημιουργεί η ρουτίνα. Γι αυτό και στο γυμναστήριο ενσωματώνονται μια πλειάδα υπηρεσιών που στόχο έχουν την δική σας ικανοποίηση. Το πάντρεμα ενός χώρου γυμναστικής με πλειάδα υπηρεσιών φροντίδας ομορφιάς είναι η καινοτόμα ιδέα που γίνεται πράξη . Το concept που παρουσιάζεται πρωτοποριακά στους χώρους του Gymall δεν έχει παρουσιαστεί κι ευοδωθεί από ιδέα σε πράξη πουθενά στον ελλαδικό χώρο.


ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Ένας πολυχώρος υγείας και ομορφιάς , ψυχαγωγίας και χαλάρωσης. Ένα υβριδικό σύστημα εκγύμνασης και καλλωπισμού που θα ελκύει όλες τις ηλικίες με πολύ προσιτές τιμές.

ΟΡΑΜΑ

Να γίνει το Gymall η καινοτόμος ροπή του Έλληνα προς την αγωγή του σώματος και της ψυχής. ¨Οραμά μας να ξεφύγει η έννοια του γυμναστηρίου από τα στενά και τετριμμένα πλαίσια του σήμερα ως ρουτίνα εκγύμνασης και να εξαπλωθεί η καινοτόμος ιδέα ενός παντελός δαιφορετικού concept γυμναστηρίου Gymall με την διαδικασία γέννησης και δημιουργίας πολυχώρων σε όλη την Ελλάδα .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Να νιώθουν τα μέλη μας την διαφορετικότητα και την ποικιλομορφία των υπηρεσιών μας , να μάθουν να χρησιμοποιούν το γυμναστήριο ως μέσο ψυχαγωγίας κι εκγύμνασης με πολλαπλές επιλογές φροντίδας ομορφιάς κι όχι να το εντάσσουν στην καθημερινή ρουτίνα τους. Όταν ο πελάτης κατανοήσει το concept του Gymall και ξεδιπλωθεί μπροστά στα μάτια του όχι με λόγια αλλά με πράξεις η διαφορετική μας φιλοσοφία είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι όχι μόνο θα αγκαλιάσει το concept αλλά και θα το επικοινωνήσει στους φίλους του και στην οικογένεια του.

ΣΤΟΧΟΣ

 • Να κάνουμε τα μέλη μας να νιώθουν άνετα σ' ένα χώρο που θα έχει γίνει δεύτερο σπίτι τους.
 • Να αναβαθμίσουμε την έννοια της γυμναστικής στην Ελλάδα
 • Να παντρέψουμε εκγύμναση, φροντίδα, ομορφιά και ψυχαγωγία σε ένα.

ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ TOY GYMALL

 • Να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των μελών μας
 • Να μπαίνουμε εμείς στην θέση τους για το τι θα μας άρεσε να έχει ένας πολυχώρος υγείας ευεξίας κι ομορφίας.
 • Να κατανοούμε την σχέση παροχής υπηρεσιών - τιμής στην σύγχρονη εποχή
 • Να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε πρωτοποριακές Ιδέες σχετικά με τις περιφερειακές υπηρεσίες
 • Να δημιουργούμε συνεχώς νέα καινοτόμα project στα πλαίσια της εκγύμνασης.

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ, ΥΓΕΙΑΣ ΚΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι κλάδοι εκγύμνασης , φροντίδας υγείας και ομορφιάς στην Ελλαδα παρουσιάζουν ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Παρ' όλα αυτά το ποσοστό επένδυσης σε αυτά που είναι γύρω στο 6% παρουσιάζεται ακόμα αρκετά χαμηλό σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη και ιδιαίτερα την Βόρεια Ευρώπη αλλά και την Αμερική όπου το ποσοστό επένδυσης βρίσκεται στο 21%. Αν μάλιστα σκεφτεί κάποιος την καινοτόμα πρόταση του Gymall που παντρεύει υπηρεσίες εκγύμνασης με υπηρεσίες φροντίδας υγείας και ομορφιάς τα περιθώρια κέρδους είναι αρκετά μεγάλα και μια τέτοια επένδυση έχει χαρακτηριστικά μιας σχετικά ασφαλούς επένδυσης

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Έχοντας ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης ενός καινοτόμου επιχειρηματικού μοντέλου με εκείνα τα χαρακτηριστικά που όχι μόνο μπορεί να αποτελέσουν κινητήρια δύναμη επιτυχίας στο χώρο της εκγύμνασης αλλά και φερέγγυα υγειούς επιχειρηματικότητας με δυνατότητα συνεχούς εξάπλωσης και κέρδους, προσκαλούμε επενδυτές που μπορούν να διαισθανθούν την τεράστια απήχηση που έχει ένα τέτοιο ολοκληρωμένο project σπάνιο για την χώρα μας ώστε να γίνουν συμμέτοχοι του επιχειρηματικού οράματος του Gymall.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

 • Διαφορετικό και πρωτοποριακό concept υβριδικού μοντέλου που δεν υπάρχει στην ελληνική αγορά.
 • Στοχευμένα πακέτα υπηρεσιών και προγραμμάτων για όλες τις ηλικίες από παιδιά μέχρι ηλικιωμένους, από άτομα με κινητικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας για όλη την οικογένεια με πρωτοποριακά και ιδιαίτερα brand names που καλύπτουν τις ανάγκες των μελών και βοηθούν στην ενδυνάμωση ,καρδιοτόνωση, ευεξία και ψυχαγωγία .
 • Παροχή πολλαπλών υπηρεσιών όπως Ειδικός Διατροφολόγος, Κέντρο Φυσιοθεραπείας, Κέντρο Μασάζ , Κέντρο Ομορφιάς , Καφέ κ.α
 • Συνεχείς προωθητικές και διαφημιστικές ενέργειες σε πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Σύγχρονη σχεδίαση χώρων , με πλήρη εργονομία και λειτουργικότητα. Χώροι φιλικοί και οικείοι στον πελάτη με φωτεινά και γήινα χρώματα.
 • Δυνατό και εύηχο brand name
 • Σύγχρονη σχεδίαση logo κι επιγραφής.
 • Αξιολόγηση εμπορικού σημείου και ακινήτου με δυνατότητα ευελιξίας απ' την πλευρά των francisee.
 • Πλήρης αρχική και συνεχής εκπαίδευση.
 • Συνεργασία με αθλητικές εταιρείες και με εταιρείες καλλυντικών.
 • Σύγχρονο πληροφοριακό σύστημα
 • Έρευνα αγοράς για την επίτευξη καλύτερων τιμών σε αγορά εξοπλισμού.

1o ΒΗΜΑ

To project του Gymall προσέλκυσε ήδη 2 franchisee , το ένα σε μεγάλη πόλη της Ελλάδας το οποίο ξεκινάει τέλη Σεπτεμβρίου και το άλλο σε επαρχιακή πόλη της Ελλάδας αρχές του επόμενου έτους. Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στις συναντήσεις με τους franchisee ήταν ότι πρόκειται για νεαρά και σοβαρά άτομα που διψούσαν να επενδύσουν σε κάτι το πρωτοποριακό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 6972291850