Ν.Ε.Ο ΠΑΤΡΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 12 - 1ος ΟΡΟΦΟΣ

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

2018-09-01

"Μόνο οι ιδέες που ζούμε στην πράξη έχουν κάποια αξία". - Έρμαν Έσσε

      Όταν μια ιδέα γεννιέται, η όλη διαδικασία να μετουσιωθεί σε πράξη είναι μια συνεχής μάχη με το χρόνο. Μια μάχη που στην περίπτωση την δική μας, την πραγμάτωση δηλαδή του πολυχώρου GYMALL απέκτησε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ενός επιτυχημένου πρότζεκτ χωρίς εκπτώσεις στην ολοκλήρωση της αρχικής ιδέας .

     Για όλους εμάς η αρχική ιδέα ήταν να δημιουργήσουμε έναν πολυχώρο υγείας κι ομορφιάς όπου θα ηγεμονεύει η άσκηση, χωρίς όμως να βιώνεται ως τετριμμένη καθημερινότητα, αλλά ως το καταφύγιο ψυχαγωγίας κι εμπνευσμένης δημιουργικής ενασχόλησης με το σώμα μας και την ψυχή μας. Ένας χώρος όπου το μυαλό θα δραπετεύει από όλα τα προβλήματα που δημιουργεί η ρουτίνα. Γι αυτό και στο γυμναστήριο ενσωματώνονται μια πλειάδα υπηρεσιών που στόχο έχουν την δική σας ικανοποίηση.

    Κι όταν σκεφτήκαμε να δώσουμε ένα διαφορετικό στίγμα στην πόλη μας , τοποθετήσαμε νοητά πρώτα τους εαυτούς μας μέσα σε έναν χώρο, όπου δεν θα βαριόμαστε να πάμε δεσμευμένοι από μια συνδρομή, που δεν θα βλέπουμε κατσουφιασμένα πρόσωπα να μιζεριάζουν τις ψυχές μας, που θα χαιρόμαστε να αντικρίζουμε νέους ανθρώπους με όρεξη και δημιουργικότητα, που δεν θα σκεφτόμαστε το χειρότερο αλλά το καλύτερο, που θα μπορούμε να γεννήσουμε λύσεις και ιδέες μέσα σε ένα θετικό περιβάλλον και που όλα θα είναι πιο απλά , πιο ανθρώπινα κι όχι αυτοματοποιημένα κι απρόσωπα. 

     Βάλαμε λοιπόν πρώτα τους εαυτούς μας να σκεφτούν, τι θα θέλαμε να υπάρχει στην πόλη μας που δεν υπάρχει, τι θα θέλαμε να βιώνουμε εμείς σε ένα χώρο άθλησης, άσκησης και ψυχαγωγίας κι έτσι γεννήσαμε την ιδέα της δημιουργίας του GYMALL. Μιας ιδέας που πάνω της δεν έγινε καμιά έκπτωση .

    Γι αυτό και τώρα που το όραμα μας έλαβε σάρκα και οστά και σας καλωσορίζουμε στο GYMALL αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή και χαρά που σας παρουσιάζουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών και παροχών κι ευελπιστούμε να καλύψει τις ανάγκες σας . Σε μια εποχή που όλα τείνουν να γίνονται απρόσωπα, χρησιμοποιώντας με λάθος τρόπο την τεχνολογία, είμαστε εδώ για να λειτουργήσουμε με γνώμονα την ανθρώπινη επικοινωνία κι επαφή. Είμαστε εδώ λοιπόν για εσάς και σας καλωσορίζουμε σε μια ιδέα που έγινε πράξη...

1 Σεπτεμβρίου 2018
     Η ομάδα του GYMALL